Af Ture Damtoft, Tirsdag, 25/06/2024 14:15

Serie 1 herrer

Bælum/Solbjerg - Aars IK

0 - 5 (0 - 4)

FODBOLD: Tabellen lyver aldrig i fodbold, men for Aars IK er det ikke så meget placeringen som nummer fire i puljen, der er historien.

Det er i stedet de seks vundne, to uafgjorte og seks tabte kampe, der fortæller historien om en blandet sæson, hvor holdet kæmpede med at finde den kontinuitet i præstationerne over 90 minutter, der - når den var der - resulterede i, at målene og pointene kom.

Med fire point efter fem kampe begyndte der at komme lidt nervøse trækninger, inden tre sejre i træk gav ro.

Den første af de tre var over Bælum/Solbjerg, og blev der tanket lidt selvtillid til resten af sæsonen i den kamp, er der måske tanket lidt selvtillid eller i det mindste en følelse af “mission accomplished” efter sejren på 5 - 0 over samme hold i forårssæsonens sidste kamp.

En sejr der satte en fed streg under, at Aars IK som minimum hører hjemme i Serie1.

Godt nok var Bælum/Solbjerg allerede rykket ned, men alligevel scorer man ikke bare lige fem mål.

Aars startede stærkt med et mål efter 5 minutter af Alexander Bigum på assist af Lucas Hagner, og sidstnævnte havde en af de rigtig gode dage på grønsværen.

Han scorede hat trick på kun 7 minutter, første efter 37 minutter på assist af Hugo Jensen til 0 - 2. Næste minut til 0 - 3 på assist af Lasse Jørgensen og efter 43 minutter til 0 - 4 med et sololøb og scoring.

Så var den halvleg og kamp vundet, og det var et ikke helt så skarpt Aars hold i 2. halvleg, hvor det “kun” blev til et enkelt mål til 0 - 5 efter 75 minutter scoret af Mads Kristensen på assist af Maxwell Katompwa.

Godkendt resultat og dog, træneren ærgrede sig en lille smule på Lucas Hagners vegne.

- Han skulle lige have scoret en mere, så havde han været topscorer i puljen med 14 mål. Han har haft et godt forår og har faktisk kunnet score flere mål, siger Kristian Skriver.

Om kampen selv er opsummeringen kort og køligt konstaterende.

- Vi vidste godt, at hvis vi lige tog os sammen og spillede med den rette intensitet og koncentration, skulle vi nok vinde. Bælum var allerede rykket ned og stort set gået på ferie, og vi var der i 1. halvleg og var ikke helt så skarpe i 2. halvleg. Der var en god stemning bagefter, siger Kristian Skriver.

I næste uges Aars Avis interview med Kristian Skriver og Henrik Larsen.