Meget populære kriblere og kravlere vist frem i Aars

Af Ture Damtoft, Lørdag, 19/01/2019 13:24

AARS: - Slanger er ikke ligesom andre kæledyr, de viser ikke de er glade for dig, fortæller Kim Jørgensen fra Skive til de to drenge, som står og beundrer den kongeboa, som er med på Eksotisk Messe i Messecenter Vesthimmerland i Aars i dag lørdag, 19. januar.

Den lukker først klokken 16, så der er stadig tid til at komme over og nyde stemningen på messen, hvor det summer af liv og stor interesse for de lidt mere usædvanlæige kæledyr.

Det ses ikke mindst, når nogle af salgsvarerne er dybfrosne mus og rotter, der kan købes med mængderabat.

- De er så flotte i farverne, og det er så sjældent, man ser dem. Jeg har hunde og katte derhjemme, men man får lyst til at købe dem allesammen, sagde Liva Dollerup fra Aars, der også så på slanger.

Hele hal 1 var fyldt med slanger, edderkopper, skorpioner, knælere og så al den forskellige mad, som de spiser. Ikke mindst nogle ubehageligt store kakkerlakker, som de mindre gæster i hvert fald ikke havde lyst til at røre ved.

Allerede ved et-tiden er der gået omkring 2000 mennesker gennem dørene, og både de udtillere og gæster, som jeg talte med, syntes det var en god messe.

- Der er godt med besøgende, og salget går også fornuftigt. Og så er det også en af de dage, hvor vi kan mødes og hygge os med vores hobbyer og forretninger, sagde Kim Jørgensen.

Messencenteret ville gerne holde det over to dage, men med så mange levende dyr er det for stor en udfordring. For dyrene skal nødigt hverken undslippe eller ikke passes ordentligt.

- Jeg tror sagtens, vi kunne trække lige så mange folk anden dag. Det er jo kun glade mennesker, som kommer til messen. Både dem, som kender en masse til det i forvejen, og ved lige hvad de skal gå efter, og så også dem, som kommer for at få stillet deres nysgerrighed og måske opdager, at de også gerne vil have en gekko eller en knæler som kæledyr, siger Brian Otte.

Læs mere i Aars Avis onsdag.

Kommentarer
Jan Dahl Sørensen

Det var en hyggelig messe , og tak til jer der kikkede forbi Fugledderkoppen Rosa-Lina`s bord .
Det var hyggeligt at hilse på jer .
Vi ses igen i Aars lørdag d. 18 / 1 - 2020 .

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"