93-årige Gunnar Holmager blev æresmedlem

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 12/02/2019 10:08

GUNDERSTED: Bestyrelsen havde en lille overraskelse i ærmet, da man nåede punktet eventuelt ved Gundersted Borgerforenings generalforsamling i sidste uge.

Formand Åse Pedersen bekendtgjorde, at bestyrelsen have indstiftet et æresmedlemsskab af foreningen. Overraskelsen var knap så stor, at den første titel og ære tilfaldt 93-årige Gunnar Holmager.

Gunnar Holmager er født og opvokset i Gundersted og har levet hele sit liv i den lille landsby, som står hans hjerte meget nær. Her har han i en menneskealder sat sit positive præg på landsbyens udvikling, specielt på foreningssiden.

Han har været med til at stifte den lille men driftige og gennem tiden meget vindende idrætsforening IF Stjernen Gundersted. Da byens købmand midt i 80erne var truet af lukning, var han også foregangsmanden, der var med til at stifte foreningen bag Købmandsgaarden, som i dag stadig trives i bedste velgående, og har gjort at der stadig er en købmand i landsbyen. Hertil kommer de utallige timer han har brugt på frivilligt arbejde til gavn og glæde alle byens borgere.

Otiummet bruger Gunnar Holmager på at holde sig orienteret om de politiske vinde i samfundet, hvor han i øvrigt også har repræsenteret byen lokalpolitisk. Dertil kommer, at han spiller kort to gange ugentligt i den lokale pensionistforening.

Kommentarer
Peter Worsøe

Også stort tillykke herfra. Han er en hædersmand i ordets rette betydning. Jeg var en ung rebel i Aars IK og Gunnar var den kloge og rolige i Gundersted. Stor stor respekt herfra.

Hans Nielsen

Flot - Flot; - Og et velfortjent bevis for lang og tro tjeneste for den lille by, især for fodboldklubben ((IF-Stjernen)) - og her ikke mindst til stor glæde og stolthed for samtlige beboer i Gundersted...
Herfra skal der lyde et stort "Tillykke" med dagen og Æres-beviset...!!

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"