300 borgere modtog vaccine i Aars

Af Ture Damtoft, Mandag, 18/01/2021 08:27

AARS: Det var de lange nåles dag i Messecenter Vesthimmerland søndag 17. januar.

Cirka 300 borgere i Vesthimmerlands Kommune smøgede ærmet op for at få den første del af den længe ventede vaccine mod Corona.

I god ro og orden mødte kommunes ældste borgere frem i messecentret, parate til at få vaccinen. Inde i Hal 2 var to områder afskærmet. Det var her selve vaccinationen skulle foregå. Men før borgerne nåede frem til det område, så skulle de registreres. Det forløb stille og roligt, med god hjælp fra de ansatte og fra pårørende.

- Det er lidt af en fest. Vi er fem til at vaccinere, og to til at hjælpe med at trække op, siger læge Vivi Jørgensen, Lægeklinikken i Aars.

Læs mere i Aars Avis...

 

Kommentarer
Kim Arvedlund.

Alt respekt for liv og livskvalitet - men hvor er vaccinations planen for yngre med kronisk lidelser? eller andre borgere under 85 med kroniske sygdomme? eller borgere under 65 som modtager hjælp i hjemmet der er risiko zonen?
Hvorfor vaccinere raske personer som har meget lav risiko for et hårdt forløb? - men på den anden side, det er da dejligt der er raske vaccineret personer til at behandle os, hvis vi i risiko gruppen bliver syge og har brug for hjælp og pleje.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"