Vinder af vandrepokal

Tirsdag, 06/07/2010 15:22

I strålende solskin, gik turen til Sct. Hans ringridning i Skibsted, hvor ca. 25 ryttere var samlet til en hyggelig aften.
Lørdag den 27. juni gik turen til Gedsted, hvor rytter antallet ganske vist svigtede lidt i år,- men en fin eftermiddag, med godt humør.
Søndag den 28. juni, gik turen nord for fjorden til Holtet, hvor 28 ryttere, hvor af mange var festligt udklædt, red i optog ind til byen. Solen havde lokket meget publikum til. Alle tre steder fik Tanja Kiib Jensen/Jessica, Suldrup, Vegger ringridderlaug, en andenplads.
I skrivende stund er der 14 ryttere, der er kvalificeret til årets kongeringridning i Vegger den 21. august, vindere af første og anden pladser ved ringridninger, som er offentlig gjort på Laugets hjemmeside.
Onsdag d. 30. juni blev der afholdt ringridning i Hauge, der var denne aften samlet 21 børn og 22 voksen fra nær og fjern, Tanja Kiib Jensen/ Jessica deltog, dog uden videre held! Anderledes godt gik det i Mariager d. 3. juli, hvor hun vandt en førstepladsen for trejde gang, og blev dermed vinder af vandre pokalen ( til ejendom ) fra Mariager Børnefest.