Vesthimmerlands handel får halv million

Af Ture Damtoft, Fredag, 26/06/2020 09:24

AARS: En halv million eller 125.000 kr. hver.

Så meget får de fire handelsstandsforeninger i Aars, Aalestrup, Farsø og Løgstør.

Det besluttede et enigt byråd torsdag aften, 25. juni på baggrund af en fælles ansøgning fra de fire foreninger, som Aars Avis omtalte i denne uges avis.

Bevillingen bliver hilst meget velkommen af formand for Aars Handelsstandsforening, Mogens Kristensen, der dog ikke kan give mange detaljer om, hvordan pengene skal bruges.

- De skal bruges til åbningsarrangementer og markedsføring af de fire byer. Vi har ikke taget stilling til præcist hvilke aktiviteter, og jeg er en sindig nordjyde, som ikke sælger skindet før bjørnen er skudt. Nu er pengene bevilget, men sålænge man kun må samles 50-100 mennesker, så giver det ikke meget mening at arrangere f.eks. musik på torvet. Vi skal helst op på 500, og når Danmark åbner helt op, er vi klar, siger Mogens Kristensen.

Næste møde i Aars Handelsstandsforening er 8. juli, hvor medlemmerne på baggrund af de til den tid seneste anvisninger fra Regeringen og Sundhedsmyndighederne vil drøfte muligheder.

Om ikke andet, siger Mogens Kristensen, så kan de lave nogle skuffeplaner, som kan hives op den dag, de kan gennemføres.

Læs meget mere i Aars Avis...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"