Velkommen hjem til Himmerland Hill

Af Ture Damtoft, Fredag, 17/05/2019 07:00

VESTHIMMERLAND: - Der en helt speciel stemning til Made in Denmark, hvor hele Vesthimmerland syder af godt værtskab og stolthed over at være en del af sådan et stort arrangement, siger turistdirektør Jimmi Petersen fra VisitVesthimmerland om den største golfturnering på dansk grund.

Som de fleste læsere af Aars Avis nok ved, vender Made in Denmark Presented by FREJA hjem til Vesthimmerland om to uger, hvor Himmerland Golf & Spa Resort er vært.

Hos turismeerhvervet kan man mærke en stor aktivitet op til Made in Denmark, og især på overnatningsstederne oplever man bookinger og fuldt hus til golfturneringens afholdelse. Mange lokale borgere har i denne forbindelse også valgt at udleje deres feriehuse, værelser m.m., i denne periode. VisitVesthimmerland glæder sig derfor over de positive effekter Made in Denmark skaber i området, og især over den økonomiske betydning turneringen har for turismeerhvervet.

Traditionen tro har VisitVesthimmerland igen i år en stand i 'Village' i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland. Her vil gæsterne kunne finde et hyggeligt loungeområde, hvor man kan nyde en kop kaffe og de efterspurgte småkager fra Farsø Bageri. Herudover kan man også møde forskellige aktører fra Vesthimmerland der deltager som udstillere på standen.

VisitVesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland gentager også succesen med at holde et erhvervsarrangement om fredagen under turneringen, som led af Forum Væksthimmerlands andet årlige forummøde, hvor der sættes fokus på FNs verdensmål.

- Vi har alle arbejdet hårdt for at skabe de perfekte rammer for golfturneringen - især de frivillige og Himmerland Golf & Spa Resort. Alle rammerne, for eksempel legendariske og ikoniske Himmerland Hill, vil byde turister og golfentusiaster velkommen tilbage til Danmarks bedste golfhotel, ledsaget af verdens bedste værtskab fra de lokale borgere og de Vesthimmerlandske turistaktører. Vi glæder os meget til at byde Made in Denmark-gæsterne velkommen til Vesthimmerland igen, det er jo vores hjemmebane, siger en glad Jimmi Petersen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"