Våd golf og solrigt 19. hul

Af Ture Damtoft, Onsdag, 12/06/2019 09:17

GOLF: Vejrguderne fik ikke mange pæne ord med på vejen - faktisk var de fleste ikke egnede til at trykke i avisen, da Himmerland Golf Klub søndag, 9. juni afviklede klubbens Pinseturnering. Der var gunstart kl. syv, men den dansende pinsesol dukkede først op efter runden.

Det 18 hold store spillerfelt skulle der for have regntøjet på under runderne.

Der blev spillet et holdformat, hvor de tre bedste stableford-scores på hvert hul udgjorde holdets score.

Vejret til trods kom der ganske imponerende resultater i hus, og efter den våde omgang kunne deltagerne hygge sig med en dejlig pinsefrokost - nu med flot solskin i det omskiftelige vejr.

Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø fordelte de flotte præmier, der primært bestod af gyldne dråber fra sponsoren Pernod Ricard Danmarks whiskeyer som Chivas og Glenlivet.

Præmier som vel passede meget godt til at blive uddelt på det 19. hul, hvor spillerne kunne have brug for at varme sig efter en kold runde golf.

Med præmier fordelt, maver fulde og sokker atter tørre, kunne arrangementet rundes af med tre hurra-råb og et rungende Him-mer-land!

Resultaterne:

1. Bo’s Bande (Bo Hedegaard, Lars Høj Jensen, Mette Hedegaard og Jørgen Højrup Jensen) 108 point

2. Sørensen & Co. (Preben Buus Havemose, Kai Ole Sørensen, Henrik Sørensen og Christian Sørensen) 105 point

3. FORE!!! (Claus Mikkelsen, Per Dalsgaard, Peter Bugge Rasmussen og René Fisker) 104 point 4. Gatten United (Sophie Dige Iversen, Trine Dige, Tore Borgen og Heidi Borgen) 103 point

Backtee Courses fire par 3 huller lagde græs til den supplerende konkurrence ’Nærmest Pinden’, og her så resultaterne således ud:

Hul 2: Malthe Tripler Graarup 2,82 m

Hul 7: René Fisker 0,35 m

Hul 10: Trine Dige 0,95 m

Hul 16: Marc Fonnesbæk 1,37 m

Mathias Fogh er med sine 0,20 m præsteret i årets første turnering således fortsat i ’førertrøjen’ til præmien for årets gennemgående konkurrence ’Overall Nærmest Pinden 2019’.