Unge har fået fedt Hotspot

Af Ture Damtoft, Torsdag, 06/02/2020 16:13

AARS: Efter fem års arbejde siden den første brainstorming, står de unges Hotspot klar i Aars.

- Vi har drømt om det i mange år, og det er så åbent at alle kan være med, og alle er velkomne. Forhåbentlig vil alle tage et ansvar for, at det bliver et miljø med plads til alle, og som der bliver passet på. Vi ser os selv som vagthunde for at skabe et miljø for alle unge i Vesthimmerlands Kommune og ikke kun dem i Aars. Nu har vi skabt de perfekte rammer, og nu starter arbejdet med at finde ud af, hvordan det skal bruges sammen med alle unge i Vesthimmerland, siger Mikkel Due-Hansen, formand for Vesthimmerlands Ungeråd, der ikke ligefrem efterlader nogen tvivl om, at det er for alle.

De perfekte rammer er ikke for meget sagt. Der er mulighed for at lave præcist det, man har brug for i de mange mange rum.

Lyst til at bage - tjek. Spille på trommer eller guitar - tjek. Kunsthåndværk - tjek. Game - tjek.

I det store rum er der en scene, som bliver centrum for koncerter og fester, og får man brug for en pause fra det, er Hotspot stort nok, til at man kan finde lidt ro.

- Det er et unikt miljø, som jeg ikke har set lignende andre steder, og jeg ser mange ungdomsklubber. At et samlet byråd valgte at investere i de unge på den her måde, er så flot, siger Erik Pedersen, leder i UNGvesthimmerland.

Der er gang i den resten af torsdagen, 6. februar med stand-up komik og pølsebod og så alle de andre muligheder i huset til klokken 10 i aften.

I morgen fredag kommer borgmesteren så og holder åbningstale, og der er alle igen velkomne.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"