Ud at gå i Jenle på diabetesdag

Af Torsten Hansen, Onsdag, 28/10/2020 12:12

Gå-ture på to ruter i Jenle Plantage på diabetesdagen

AARS: Lørdag, 14. november er det Verdens Diabetesdag.

- Det vil vi gerne være med til at markere, da diabetes er en mærkesag for Lions i hele verden. Aarstidens Kvinder vil sætte fokus på forebyggelse og opsporing af diabetes, da ubehandlet diabetes kan være livsfarlig. Det gør vi som en del af byens 150-års jubilæum, og derfor holdes arrangementet selvfølgelig lokalt i Jenle Plantage, siger Inge-Marie Krøier, Lions - Aarstidens Kvinder.

Gå-turen i Jenle Plantage holdes i samarbejde med den lokale diabetesforening. Der bliver to ruter for hele familien. Det betyder, at alle kan gå med og samtidig støtte en god sag. Den korte rute er på fire kilometer og den lange på syv kilometer. Begge ture afsluttet med en portion varm suppe og brød til alle deltagere.

Et eventuelt overskud går til forebyggelse og opsporing af børn med diabetes 1.

- Vi overholder naturligvis de aktuelle regler i forhold til at forebygge Corona, lover Inge-Marie Krøier.

Den lokale diabetesforening og Aarstidens Kvinder håber, at mange vil bakke op om initiativtaget til at bruge Verdens Diabetesdagen på en gå-tur, hvor al overskud går ubeskåret til børn med diabetes 1.

Aarstidens Kvinder vil på dagen overrække en donation til aktiviteter for børn med diabetes 1. Henning Thygesen, som sidder i hovedbestyrelsen for Diabetesforeningen, vil være til stede og modtage donationen, og han vil fortælle om arbejdet for børn og unge ramt af diabetes.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"