U13 spillere drog til Syvsten

Mandag, 21/12/2009 08:46

STØVRING: Søndag den 13. december drog tre U13-spillere fra Støvring badmintonklub til Syvsten for at spille til DGI Stævne. Simon Højgaard spillede nogle rigtig flotte kampe i U13B både i single og double. I mixdouble nåede han helt til finalen, hvor han sammen med sin makker fra Svenstrup vandt i tre sæt 21-12  18-21  21-14.
I U13A spillede Emil Kol-stad sig helt til tops i både single og double. Han spillede meget sikkert og gjorde rent bord i alle dagens kampe. De flotte placeringer resulterede også i, at Emil Kolstad nu kan kalde sig U13Mester spiller.
Emilie Aalestrup stillede op i U13M, hvor hun spillede sig til to 2. pladser i hhv. single og mixdouble efter nogle tætte kampe. I dame-double vandt hun finalen efter en flot tre-sæts kamp sammen med sin makker Sofie Overgaard fra Frederikshavn.
En rigtig flot stævne-søndag i U13 rækken, hvor det blev til en rigtig flot medalje høst for Støvrings tre U13-spillere i Syvstenhallen.