To tyverier og en spritbilist

Af Ture Damtoft, Torsdag, 24/10/2019 09:29

AARS: Politiet havde tre ting på døgnrapporten torsdag formiddag, 24. oktober.

I Kvickly i Aars var der onsdag eftermiddag en butikstyv på spil omkring 14.30. Det gik desværre ud over en 77-årig kvinde, der fik stjålet sin pung med Dankort, kørekort, sygesikringsbevis og kontanter i.

Der er overvågningsbilleder fra stedet, men politiet har ikke oplyst, om de har fået dem tilsendt eller været dem igennem.

I Aars Petanque Klub på Sports Allé - eller Støberivej ifølge politiet - er der blevet brudt en dør op netten mellem tirsdag og onsdag, og der belv stjålet en ældre HP PC.

Uden førerret

Så var der spritbilisten. Det var en 35-årig kvinde fra Aalborg, der blev stoppet på motorvejen ved rasteplads Himmerland kl. 22.32 onsdag aften. Hun blev anholdt og taget med til blodprøve, men hvor hun havde for meget sprit i blodet havde hun et kørekort for lidt med i bilen.

Hun kørte nemlig uden førerret, og det betyder enten, at hun aldrig har erhvervet sig et kørekort, eller hun er tidligere blevet frataget det i forbindelse med et lovbrud, og så har hun aldrig fået generhvervet sig det. Hun kan se frem til nogle års pause fra kørekortet endnu, om hun så holder pause fra at køre, finder politiet forhåbentlig ud af over tid.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"