Trods væld af chancer kun ét point til RIF

Søndag, 27/06/2010 07:34

FODBOLD - Serie 3
St. Restrup IF – Støvring IF: 3-3 (1-1)
Målscorer for RIF: 1-1: Kristoffer Mortsensen, 2-2, 3-3: Mads Bredsgaard
St. Restrup IF kunne til sæsonens sidste kamp byde Støvring IF velkommen på Frejlev Stadion. Der var ikke meget at spille om for de to mandskaber, da de hverken kan nå at rykke op eller ned. Dog ville St. Restrup IF med en sejr eller et uafgjort resultat placere sig i top-4 i rækken.
St. Restrup IF startede kampen bedst, og kun få minutter var spillet da Bo Sørensen kom frem til en scoringsmulighed. Desværre blev denne mulighed ikke omsat til et føringsmål. Efter 20min scorede Støvring, efter et sologennembrud af deres midtbanespiller, til 0-1. Efter 30min kunne hjemmeholdets Kristoffer Mortensen, efter et perfekt gennemført angreb, bringe St. Restrup IF tilbage i kampen med sin scoring 1-1. Dette var også stillingen ved pausen.
St. Restrup-træner, Frank Vognsen, benyttede pausen til at indskifte tre friske spillere.
Trods disse udskiftninger var det atter Støvring IF der kunne bringe sig i front 1-2. Efter denne scoring producerede St. Restrup IF et væld af målchancer. Både Tommy Østergaard, Claus Fuglsang, Mads Bredsgaard og Bo Sørensen havde store målchancer, men ind kom bolden først efter 60 min da Mads Bredsgaard reducerede til 2-2. På ny svarede Støvring igen med en scoring til 3-2. Hjemmeholdets Mads Bredsgaard bragte med sin anden scoring i kampen hjemmeholdet på rette kurs med sin 3-3 scoring. Trods flere gode scoringsmuligheder mod kampens slutning måtte hjemmeholdet nøjes med ét point efter en kamp, hvor de producerede et væld af målchancer, men ikke havde den fornødne skarphed i de afgørende situationer.
Med det ene point slutter St. Restrup IF på puljens fjerdeplads, og spiller også i serie 3 den kommende sæson.