Tre point mod Mors og kurs mod første division

Af Ture Damtoft, Lørdag, 19/01/2019 11:34

HÅNDBOLD: Træner Claus Sevel vil helt sikkert ikke selv sige det, og det er måske også lidt optimistisk. Men efter at have uddelt en afklapsning af de smertefulde til Skive med en sejr på 38-21 er det vel tilladt at vise lidt entusiasme for 2. divisionsholdets muligheder for oprykning.

De stærkt spillende herrer ligger på fjerdepladsen med to point mindre end Mors-Thy Håndbolds andethold, som er værter i morgen søndag. 20 oktober. En sejr kan være nok til andenpladsen, men Morsø har en noget bedre målscore, som også viser noget om ø-boernes håndboldmæssige styrke.

- Mod Skive var vi super tilfredse og lidt overraskede over en så stor sejr. Skive havde suppleret med spillere fra deres førstehold, og det gør Morsø nok også. Vi skal stå godt i forsvaret igen, og så skal vi udnytte vores chancer. For os har det større betydning, om vi vinder, for Morsø kan jo ikke rykke op. Nu har de vundet rækken to år i træk, og vi har bokset med dem i flere kampe, men kan vi spille op til vores bedste, har vi en god chance for at tage en sejr med hjem, siger Claus Sevel, der ikke vil love oprykning men selvfølgelig lover kamp til sidste sveddråbe for det.

Og så vil både han og især spillerne gerne have opbakning. Danmark skal spille mod Ungarn lørdag aften og mod Egypten mandag aften - så der er et lille hul til at støtte det lokale hold på udebane.

- Vi skal have al den opbakning, vi kan få i deres hal. Det betyder meget for holdet at mærke, de kæmper for klubben og klubbens fans, siger Claus Sevel.

Kedeligt nederlag

Torsdag aften var kvindeholdet, der også ligger i 2. division, i kamp mod Farsø. Inden kampen havde træner Thomas Kjær medgivet, at håneretten betyder noget. Den er desværre gået til Farsø, der vandt en tæt kamp med 21-19.

Aars ligger lunt i midten af tabellen, men der er pænt langt op til de sjove pladser. Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Thomas Kjær.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"