Tre personer omkommet ved brand i Østrup

Af Torsten Hansen, Mandag, 08/02/2021 09:28

Opdateret 13:45.

ØSTRUP: Nordjyllands Politi blev natten til mandag kl. 04:29 alarmeret om en brand i Østrup. Tre personer er omkommet.

Politiet modtog en anmeldlese om en brand i et hus i Østrup.

Ved politiets og brandvæsenets ankomst til stedet var huset fyldt med røg. Ved søgning med røgdykkere i huset blev der fundet tre livløse personer, som blev forsøgt genoplivet. Der er tale om en mor og to børn.

- De er alle tre omkommet. Der er tale om en kvinde på 35 år, en dreng på fire og en pige på syv år. Det er meget tragisk. Vi er i gang med de tekniske undersøgelser af ejendommen nu, og det kommer vi til at arbejde med det meste af dagen. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige noget om årsagen til branden og den kraftige røgudvikling, udtaler vicepolitiinspektør Henrik Skals, leder af vagtcentralen i Nordjyllands Politi.

Hele formiddagen har politiet været til stede i Østrup.

Politikommissær Carsten Straszek, Nordjyllands Politi, leder efterforskningen af den meget tragiske sag og oplyser mandag middag, at politiet fortsat arbejder med de tekniske undersøgelser:

- Det er en meget alvorlig sag, så derfor skal vi selvfølgelig have undersøgt alt til bunds, men på nuværende tidspunkt er der ikke noget, der indikerer, at der skulle være foregået en forbrydelse, fortæller Carsten Straszek og tilføjer:

- Vi afventer svar på de retsmedicinske undersøgelser og på brandundersøgelsen, som Nationalt Kriminalteknisk Center varetager. Først når de er afsluttet, har vi et grundlag for at udtale os nærmere om denne tragiske hændelse.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"