Tre ledige ungdomsboliger efter åbent hus i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 21/03/2019 16:22

AARS: De 25 centrale ungdomsboliger på Assersvej i Aars er snart klar til indflytning.

I dag torsdag, 21. marts var der åbent hus, og naboer, nysgerrige og - mere interessant for Boligselskabet Nordjylland - mulige lejere troppede talstærkt op for at bese de nye lejligheder.

17 af de 25 lejligheder er enten lejet ud eller reserveret på forhånd.

- Papirarbejdet skal lige på plads, men vi har lige lejet to mere ud og bekræftet, at dem med reservationer fortsat er interesserede. Vi regner med at få det hele lejet ud med det her åbent hus, og ellers holder vi et mere, siger Torben Fisker fra Boligselskabet Nordjylland.

Det bliver sandsynligvis ikke nødvendigt, for klokken 17.27 får Aars Avis en opdatering på resultatet af åbent hus.

- Der er tre lejligheder tilbage. På et tidspunkt troede vi, at alle var lejet ud, og det kom vi til at sige til nogen, men der er altså tre tilbage, så de kan lige nå det, siger Torben Fisker.

Lejlighederne er lidt komprimerede, men det passer en mulig lejer udmærket.

- Det er rigtig flot. Det så lidt større ud på tegningerne, men der er mere plads, end jeg troede, og så er det delt lidt mere op end andre ungdomsboliger, jeg har set, siger den 18-årige gymnasieelev Louise Rigmor Serup Tind, der lige nu bor sammen med kæresten hos hans forældre og gerne vil have sit eget.

Lejlighederne koster lige omkring 2600 kroner om måneden plus forbrug, er på lige godt 40 m2 og skulle stå klar til indflytning i begyndelsen af juni.

Læs mere i Aars Avis på onsdag...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"