Træner i Aars stopper efter sæsonen

Af Ture Damtoft, Onsdag, 27/02/2019 10:11

HÅNDBOLD: Træner for Aars Håndboldklubs 2. divisions damehold stopper efter indeværende sæson.

Det oplyser han og klubben til Aars Avis, og begge parter understreger, at bruddet er helt uden dramatik, og at begge har været glade for samarbejdet.

- Vi har vidst det i en 14 dages tid, siden jeg talte med Tut om det, og vi blev enige om, at det var på tide at prøve noget nyt. Jeg har været sindssygt glad for klubben og alle de fantastiske mennesker, både spillere, trænere og frivillige, som jeg har mødt og arbejdet godt med i de to år, siger Thomas Kjær om afskeden med klubben.

Han blev træner for dameholdet i Aars Håndboldklub 1. maj 2017, og selvom den 27 årige træner bor i Aarhus, har han involveret sig i meget andet end bare træning og kampe.

- Han har været meget engageret i klubben, og vi har været mega-glade for ham. Han har taget klubben til sig, og omvendt tog vi ham til os. Der er ingen dramatik i, at han holder, men Thomas ønsker noget lidt større, og det er helt naturligt for en træner som, der har været divisionstræner i mange år og har et stærkt CV, siger Tove 'Tut' Nygaard, sportslig ansvarlig for dameafdelingen i Aars Håndboldklub.

Hun takker på klubbens vegne for indsatsen i de to år - en indsats som bestemt er godkendt.

- Målsætningen var oprykning, og det er lykkedes, og nu har vi etableret os selv i 2. division. Men jeg har brug for lidt luftforandring, og det tror jeg også pigerne har, siger Thomas Kjær, der er i forhandlinger med en 1. divisionsklub, uden han dog kan afsløre hvilken, inden papirerne er skrevet under.

Aars Håndboldklub har ikke en umiddelbar afløser, og vil først melde noget officielt ud, når den nye træner er fundet.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"