Topspiller kommer til Made in Denmark

Af Ture Damtoft, Torsdag, 27/12/2018 12:14

GOLF: En af Europas største golflegender, Lee Westwood, kommer til Himmerland til maj. Den engelske golfspiller har bekræftet sin deltagelse i den sjette udgave af Made in Denmark, der spilles 23.-26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort.

Lee Westwood deltog også i 2018 udgaven, hvor han tabte i omspil til Matt Wallace, og mon ikke der er revanche i tankerne.

– Lee (Westwood, red.) er en fantastisk fyr og en af de bedste europæiske golfspillere nogensinde. Han er en sand legende, så det glæder mig meget, at han igen er klar til at bakke op om Made in Denmark, fortæller Thomas Bjørn der i årtier har haft et nært venskab med Westwood.

Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup, er ligesom Bjørn begejstret over Westwoods deltagelse.

– Jeg er rigtig glad for, at han kommer til Himmerland i 2019. Det var en fornøjelse at have ham med i Silkeborg i år. Han nyder enorm respekt både hos spillere og golffans verden over, og jeg er sikker på, at han igen vil blive et kæmpe trækplaster, fortæller Flemming Astrup.

Lee Westwood har været nummer et i verden og vundet 24 turneringer på European Tour. Til sammenligning har den mest succesfulde dansker, netop Thomas Bjørn, vundet 15 turneringer.