Søndag, 20/06/2010 21:54

FODBOLD SERIE 2
Gundersted - Nibe   4-1 (1-1)
Mål for Nibe: Mick Andersen (str.)
Fredag aften mødtes Gundersted og Nibe i en særdeles dramatisk kamp. Gundersted kunne med en sejr sikre sig oprykning til serie 1, mens Nibe skulle forsvare deres 3. plads.
Nibe-holdet startede kampen bedst, og efter 20 minutters spil begik Gundersteds forsvar straffespark mod Allan Nielsen. Straffesparket blev sikkert udnyttet af Mick Andersen. 5 minutter senere blev Nibe snydt for endnu et straffespark, da Allan Nielsen endnu engang blev nedlagt ureglementeret i straffesparksfeltet. Men til stor undren blev der ikke fløjtet. I stedet scorede Gundersted 5 minutter senere på et ufarligt frispark, der fik lov til at hoppe i feltet og gå i mål.
Efter pausen var det stadigvæk en meget lige affære, indtil dommeren ville sætte sit præg på matchen. Det resulterede i 4 gule og et rødt kort til Nibe-holdet og et gult kort til Gundersted. Derfor blev det meget svære arbejdsbetingelser for Nibe, og Gundersted scorede i det 38. minut til 2-1 på straffespark. 2 minutter senere reddede Gundersted i 2 omgange bolden på målstregen, hvorefter Nibe i de sidste minutter måtte indkassere endnu 2 scoringer.