Tilflyttere i Vesthimmerland får velkomstkasser

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 16/06/2020 12:23

VESTHIMMERLAND: I Vesthimmerland vil tilflyttere fremover blive budt velkommen til kommunen med en velkomstkasse fuld af oplevelser.

En kasse, der summer af velkomst og oplevelser. Med det udgangspunkt er Vesthimmerlands Kommune i samarbejde med Handelsstandsforeningerne i Aars, Farsø, Løgstør og Aalestrup, Vesthimmerlands Biblioteker og Globen Vesthimmerland gået sammen om udformningen af en velkomstkasse, der kan afhentes på alle Vesthimmerlands Biblioteker af tilflyttere fra andre kommuner med begyndelse den 1. september 2020.

- En velkomstgave vil forhåbentlig skabe glæde for de tilflyttere, som vi selvfølgelig gerne ser rigtig mange af i Vesthimmerland. Med velkomstgaven får vi budt officielt velkommen, og med den store, brede opbakning har vi fået sammensat en rigtig god pakke eller kasse, som det faktisk bliver, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen.

Han ser frem til at sende den første officielle velkomstkasse ud i Vesthimmerlands Kommunes historie. Forhåbentlig allerede 1. september og forhåbentlig mange af dem.

Læs mere i Aars Avis...

Kommentarer
Kim Arvedlund

kan man evt. få et kontant tilskud hvis man som handicappet vælger at fraflytte kommunen?
Så skal kommunen jo ikke bruge penge på spare konsulenter.
Tænk hvis de 12 borgere som kommune har brugt 1.7 mill. kr. fik 1/12 hver - det er jo ca. 141.000 - tja så var jeg sku flyttet med det samme.
Måske byrådet skulle tilbyde det!
Så slap de jo af med en gruppe menneske som de jo totalt og umoralsk har diskriminere.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"