Tændte fakler mod vindmøller i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 29/10/2020 18:05

AARS: Politikerne sad derhjemme til et virtuelt byrådsmøde, men demonstranterne mod vindmøller ved Blære og Gundersted var alligevel mødt op foran rådhuset i Aars.

Og fremmødet var større end Ulrik Mark Jensen, der havde meldt demonstrationen havde forventet.

- Jeg er lidt rørt over den opbakning, der er kommet langt flere, end vi havde regnet med. Vi havdeværet lidt bange for, at vi skulle stå her fem mand, og så kommer der 50, det er flot, siger Ulrik Mark Jensen.

Demonstrationen var stille og fredelig. Der blev tændt fakler, båret gule mu8ndbing og sunget en enkelt protestsang skrevet til lejligheden.

Ulrik Mark Jensen opfordrede alle til at skrive høringssvar til kommunen og læserbreve til medierne for at markere og intensivere modstanden mod planerne om de seks 156 meter høje vindmøller.

Han havde set frem til et borgermøde om sagen 12. november, men det er, såvidt han ved, blevet aflyst.

- Og så hører vi på vandrørene, at kommunen alligevel vil fortsætte med processen, uden at inddrage borgerne. Det, synes vi, ikke er i orden, og derfor opfordrer vi alle til at vise deres modstand ved at skrive høringssvar imod vindmøllerne, siger Ulrik Mark Jensen.

Læs mere i Aars Avis....

Kommentarer
Kim Arvedlund

Fantastisk - Vindmøller kan få folk på gaderne og "demonstrere" foran rådhuset - men Vesthimmerlands kommune til tider svinske behandling af syge og handicappet, er der ingen borgere der gider støtte op om.
Der er sku en sørgelig udvikling!

Kim Arvedlund

Hvis demonstrationen føles lidt lang og kold kan en podcast evt. give lidt varme ørene, jeg kan forslå
Miguel de Cervantes - Don Quixote.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"