Suldrup Seniorservice har været aktiv i 2018

Af Torsten Hansen, Onsdag, 19/12/2018 08:21

SULDRUP: Seniorservice i Suldrup har i 2018 været særdeles aktive med flere forskellige projekter.

Byens vejskilte er blevet vasket af, så man kan se bogstaverne. Byens hjørne bliver renholdt, og der bliver jævnlig samlet papir og plastik med mere op i byen. Flagalleen er der også kommet styr på. Flagene står nu snorlige igennem byen.

Senior Services var også med da skulpturen Fjordhønen blev sat op. I samarbejde med Elmerhøj Byg og Montage blev fundamentet sat, og den blev monteret. Der var efterfølgende stor indvielse af skulpturen, som står ud for Ældrecentret Himmerlandshave.

Senior Service har i samarbejde med Elmerhøj Byg og Montage igennem de senest to år lavet en sansehave i gårdhaven på Himmerlandshave. Der er lavet fiskedam med guldfisk, lagt flisebelægning og plantet blomster og buske - i år er der tillige lavet springvand.

Det er et meget flot og seværdigt stykke arbejde - til glæde for beboerne og gæster der kommer på Himmerlandshave.

Stien omkring Suldrup Sø er blevet repareret med stenmel på den sydlige side. Det er planen, at den resterende del skal have samme tur, når der er midler til det.

Der blev også sat bænkehuse op ved søen, samt lavet bænke af paller. Bænkene er placeret flere steder omkring søen og i byen.

Nærup Stien bliver vedligeholdt med græsslåning og bevoksningen bliver rette til.

Der er desuden planer om renovering af Nærup Stien i Hjedsbæk. Der skal lægges flis eller stenmel til foråret. Nye stier omkring Suldrup er også på tegnebrættet.

Senest er der sat 2000 påskeliljer ved alle byskilte og byporte. Det bliver et meget flot syn, når foråret kommer.

Seniorservice gruppen består nu af 26 medlemmer, og der er stadig plads til flere.

Der holdes kaffemøde i Stensbohallen en gang om måneden, og her bliver der aftalt arbejdsdage, hvor man mødes ved Røde Kors Butikken. Der arbejdes også i forskellige grupper i de forskellige projekter. Gert Jensen er formand for gruppen og tager gerne imod flere medlemmer.