Succes med take away på biblioteket

Af Torsten Hansen, Lørdag, 13/02/2021 12:00

AARS: Vesthimmerlands Biblioteker oplever så stor interesse for tilbuddet om at hente reserverede bøger, at Aars Bibliotek nu også åbner for take away om onsdagen.

Efter nytår åbnede Vesthimmerlands Biblioteker for tilbuddet om take away, altså muligheden for at reservere bøger og andre materialer, som efterfølgende kan hentes på biblioteket i et bestemt tidsrum. Og tilbuddet har været så stor en succes, at Aars Bibliotek nu åbner for take away en ekstra dag om ugen, så man kan hente bøger både mandag, onsdag og fredag. Det sker af sikkerhedshensyn men også som en service for lånerne, der nu har fået en ekstra dag til at hente reserverede bøger, film og spil.

- Det er dejligt at se, at lånerne i Vesthimmerland har taget så godt imod vores take away-ordning, udtaler bibliotekschef Bo Jacobsen.

- Vi glæder os naturligvis til at kunne genåbne bibliotekerne, men i mellemtiden er vi glade for at kunne udlåne bøger med mere til studerende, skoleelever og alle andre læseheste, som savner biblioteket.

Mulighed for at aflevere

Har man en stor bunke biblioteksbøger derhjemme og ønsker man at aflevere dem, tager biblioteket nu gerne imod afleveringer. På den måde kan bøgerne komme videre til den næste låner, som venter spændt på nyt læsestof. Indtil nu har biblioteket opfordret til, at man beholdt sine bibliotekslån derhjemme, så ingen skulle føle sig nødsaget til at komme på biblioteket for at aflevere bøger. Biblioteket tilskriver stadig ikke gebyrer for for sent afleverede bøger, så man kan også vælge fortsat at beholde sine lån derhjemme, indtil bibliotekerne genåbner.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"