Studenter på tur i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 25/06/2020 13:37

AARS: Høj musik, øl-bong og huen på skrå.

Heldigvis fik studenterne lov at køre den traditionelle studenterkørsel.

Og med lidt større smil end nornalt ifølge chaufføren for HHX klassen 3CD, der torsdag formiddag og eftermiddag 25. juni huserede i Aars.

- Det er da fantastisk, de kan få det afsluttet på en god måde, og der er lidt mere gejst og flere smil, end der plajer at være, siger Kenneth Jervild fra Dansk Studenterkørsel, der kun havde ros til studenterne.

- De er jo nordjyder, nede på jorden og meget fornuftige. Selvfølgelig bliver der råbt lidt højt og drukket lidt alkohol, så opfører de sig pænt, sluttede chaufføren, der udnytter lidt ferie fra forsvaret til at køre rundt med studenterne.

Der blev taget masser af selfies, skålet en del gange og leveret en del mere eller mindre sjove kommentarer på stoppet på Vestre Boulevard i Aars.

Og, de holdte sig til skyggen på den solvarme dag.

Der kom også et par forslag til citater til avisen, men måske ikke de mest passende af slagsen, eftersom de alle havde med noget under bæltestedet at gøre - eller de bagerste dele på en svane.

Lillian Larsens søn Matthias Damgaard Knudsen var en af studenterne, og hun var så glad på sønnens og klassens vegne.

- Jeg gik selv ud af HHX i Aars for 20 år siden, og studenterkørslen var højdepunktet. Det er så fantastisk, og noget man virkelig husker, siger Lillian Larsen.

Der var et par stykker, som måske husker lidt mindre end andre. I hvert fald var der lidt vaklen, som lod til at have mere med ethanol end solstik at gøre.

Det er dem vel undt og stort tillykke til alle studenternefra Erhvervsskolerne Aars og VHG fra Aars Avis.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"