Stilhed før udsalgs-storm i Aars

Af Ture Damtoft, Fredag, 14/06/2019 14:00

AARS: Butikkerne melder om lidt travlhed i formiddags, og ellers er forberedelserne til Natåbent i Aars i fuld gang - og de 28 timers udsalg er allerede gået i gang.

Både hos Expert, Imerco, Wagner og Skjold Burne har der været godt med kunder, og forventningen er stor.

- Arbejdsgruppen har lavet et flot program med aktiviteter hele aftenen, og interessen fra kunderne har været stor. Der er flere, som har spurgt, om vi får nogle gode tilbud. Så opbakningen gar været god, og næsten alle vores medlemmer er med, fortæller formanden for Aars Handelsstandsforening, Mogens Kristensen.

Langt de fleste butikker har fået hængt skilte med deres timetilbud op - de begynder klokken 23, og et hurtigt blik i tilbudsavisen, der kom med denne uges Aars Avis, vil nok kunne friste selv stædige shopping-modvillige.

De handlende ser frem til kunder i butikken, og kunderne kan se frem til live-musik i gaderne, opvisning med Dance & Stage i butikkerne og måske en gratis kop kaffe at forfriske sig på.

Og vejret ser ud til at arte sig nogenlunde. Udover byger i nogle få timer - muligvis en ordentlig skylle omkring kl. 18 - skulle det være tørt og lunt ifølge DMI.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"