Onsdag, 16/06/2010 11:09

FODBOLD - Serie 3
St. Restrup IF – Sebber IF: 2-1 (0-1)
Målscorer: 0-1: Dean Gertsen 1-1: Morten Christensen, 2-1: Christoffer Mortensen
Et solrigt Frejlev stadion dannede tirsdag aften rammen om et lokalopgør mellem St. Restrup IF og Sebber IF. Holdenes første indbyrdes, opgør på Valsted stadion, sluttede 1-1. Begge hold ligger placeret i den nedre del af puljen. Derfor vil en sejr for begge mandskaber sende dem nærmere næste sæsons serie 3-pulje, mens et nederlag ville sende dem nærmere nedrykningsstregen, tre kampe inden sæsonafslutningen
Kampens første del af første halvleg var meget lige. Begge hold havde deres chancer gennem denne periode, som var præget af meget direkte spil. Dette sendte begge holds midtbanespillere på hårdt arbejde, da disse i fast pendulfart skulle være med i både forsvars- og angrebssituationer. St. Restrup IF’s Bo Sørensen havde i denne periode flere gode muligheder, men manglede i disse situationer den sidste afgørende plads til at få omsat mulighederne til scoring, da Sebber-forsvaret formåede at få presset ham i de afgørende øjeblikke. Som halvlegen skred frem overtog Sebber mere og mere af spillet. Via godt pasningsspil formåede gæsterne at spille sine to frontløbere frem til scoringsmuligheder. Hjemmeholdets målmand, Martin Ørbæk Larsen, viste i flere perioder godt målmandsspil. Efter 30 minutter måtte han se sig passeret, da Sebber afsluttede et mønsterangrib hvor Nicki på højre kanten med et hårdt indlæg ramte Dean Gertsen, der omsatte dette til scoring og en 0-1 føring til gæsterne. 0-1 var også stillingen ved pausen
Pausen brugte St. Restrup-træner, Frank Vognsen, til at ændre formationen fra at spille fire mand i forsvarskæden til at spille med tre mand. Her blev hjemmeholdets venstre back, Allan Nicolajsen, udskiftet til fordel for Joachim Ohm.
Anden halvleg startede med Sebber IF i teten. St. Restrup IF havde svært ved at finde rytmen, og formåede ikke at vinde de afgørende dueller på midtbanen. Når hjemmeholdet endelig erobrede bolden havde de svært ved, at få pasningsspillet til at fungere. Sebber IF havde i anden halvlegs første 20 minutter flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran, her kunne de bl.a. se en afslutning ramme overliggeren. Efter 25 minutter fik St. Restrup IF udlignet til 1-1. Et godt taget frispark af hjemmeholdets Martin Pedersen formåede Frederik Mathiasen at heade videre ind i målfeltet, hvor Morten Christensen headede bolden over en fremstormende Sebber-målmand til 1-1.
Scoringen gav hjemmeholdet den afgørende tro på, at de kunne hente en sejr i lokalopgøret. Efter 35 minutter bragte hjemmeholdets Christoffer Mortensen St. Restrup IF på 2-1. Dette var efter en situation, hvor han på flot vis roligt loppede bolden over sin fremstormende og direkte modstander i Sebber-feltet, hvorefter han flugtede bolden i mål uden chance for Sebber-målmanden.
Kampens sidste 10 minutter var en intens affære. Sebber IF havde adskillige gode muligheder, som de ikke formåede at forvalte til deres fordel. Christian Vognsen måtte bl.a. se sit direkte frispark i St. Restrup-feltet ramme den opstillede mur. Samme Christian Vognsen fik et frisparksforsøg på kanten af målfeltet, men brændte dette. Det var efter en situation, hvor mange mente at hjemmeholdets Allan Nielsens forseelse skulle have udløst et Sebber-straffespark.
Da Sebber IF ikke havde det fornødne held med sig i dommerens sidste minutter, var det hjemmeholdet der kunne sejre med cifrene 2-1, og dermed hentede tre tiltrængte point i bundstriden.