FODBOLD - Serie 3
LKB Gistrup - St. Restrup IF: 1-1 (1-1)
Målscorer for RIF: 0-1: Michael Thomsen
Tirsdag aften dannede LKB Gistrup stadion rammen om en kamp, hvor der kun var æren og tre point at spille om, da begge mandskaber har indløst billet til næste sæsons serie 3.
St. Restrup IF startede kampen klart bedst. LKB Gistrup haltede efter i denne periode, hvor udeholdets spil var lagt op på bredde i spillet og iscenesættelse af deres hurtige kantspillere. St. Restrup IF’s Claus Fuglsang havde efter 15min en friløber mod LKB Gistrup-målet, da løb fra hele hjemmeholdets forsvarskæde. Desværre for Claus Fuglsang sad afslutningen lige på hjemmeholdets målmand. Efter 25 minutter kunne St. Restrup IF’s Michael Thomsen bringe gæsterne på 0-1 da han fra 30meter kanonerede bolden i målet uden chance for LKB Gistrup-målmanden. I halvlegens sidste kvarter kom LKB Gistrup mere med i kampen. De havde i denne periode held til, at spille op på deres hængende angriber, som flere gange kom med farlige indlæg ind i St. Restrup IF’s målfelt. Efter 35 minutter gav netop dette bonus, da en LKB Gistrup-angriber kunne heade et indlæg i mål til stillingen 1-1. Dette var også resultatet, på måltavlen, efter dommerens første 45 minutter.
Anden halvleg blev en mere jævnbyrdig affære. LKB Gistrup fik tilspillet sig flere chancer, dog uden at de blev alarmerende for udeholdet. Omvendt fik St. Restrup IF ej heller de store muligheder gennem den første del af anden halvleg. Efter 80min fik Jacob Andreasen tilfældigt en stor chance, da et indlæg fra Evald Lange Rise, via en målmandsfejl, faldt ned for fødderne af Jacob Andreasen. Desværre blev afslutningen sat forbi målet. I dommerens døende minutter sendte St. Restrup IF’s Thomas Nielsen bolden i mål, efter et hovedstød var blevet forlænget. Dommeren mente dog, at Thomas Nielsen var offside i denne situation, hvorfor målet blev underkendt.
Således sluttede en jævn kamp uafgjort 1-1.