Sport 24 i Aars venter på corona resultater

Af Ture Damtoft, Søndag, 27/09/2020 12:04

Opdateret kl. 13.26 søndag 27/9.

AARS: - En af vores ansatte fortalte, at hun var smittet med corona lidt før lukketid. Vi måtte til at jage alle kunderne ud af butikken, det tog de rigtig pænt, fortæller Thomas Dissing fra Sport24.

Butikken i Himmerlandsgade blev lukket lørdag 26. september, og han regner med tidligst at kunne slå dørene op igen tirsdag.

- Vi blev alle testet i Aalborg Kongresscenter om eftermiddagen, så nu venter vi på svar. Jeg tror ikke, vi får dem før mandag, så den dag holder vi lukket, siger Thomas Dissing.

Han frygter naturligvis det værst tænkelige. At en eller flere også bliver bekræftet smittet med corona.

- Vi andre har det fint, men lægen, som sagde vi skulle lukke butikken og blive testet, fortalte, at 70 pct. af smittede er symptomfri. Jeg havde ikke troet, det var så højt, og Sport24 skal ikke være et nyt epicenter for corona, siger Thomas Dissing.

Han bekræfter søndag eftermiddag, at han endnu ikke har fået testresultaterne.

- Jeg håber bare, vi får svarene så hurtigt som muligt. Man går lidt og tripper, men vi kan jo ikke gøre andet end at vente, siger Thomas Dissing.

Medarbejderen, der er smittet, er Cecilie Houmøller, og hun har selv lagt et stærkt opslag på Facebook. 

I det opfordrer hun alle kunder, der var i butikken mandag og tirsdag 21. og 22. september - og som var i kontakt med hende - om at blive testet for Covid-19. 

De læger, som Thomas Dissing har konsulteret, har oplyst, at fordi der var gået fire dage, fra Cecilie Houmøller havde været på arbejde, skulle smitten kunne påvises i den første test.

Derfor skulle det også være muligt at åbne butikken igen, hvis testresultaterne er negative. Men der bliver ikke taget nogen risici.

- Jeg skal have go fra myndighederne, inden vi åbner butikken igen. Og såsnart vi får svaret, skal vi nok melde det ud, siger Thomas Dissing.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"