Snart slut med bowling i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 18/11/2020 09:00

Ejendommen på Hjortkjærsvej solgt - de øvrige lejemål fortsætter

Af Torsten Hansen

AARS: Kenneth Rasmussen og Michael Eiskjær har været ejere af Aars Bowlingcenter i 15 år. Men fra årsskiftet er det slut.

- Vi har haft nogle sjove år, og prøvet mange ting af i vores lokaler. Vi har mødt mange søde mennesker igennem tiden, men må erkende at vores lyst til at drive bowlingcenteret er brændt ud. Vi har haft centeret bortforpagtet, men det kostede os penge. Vi har derfor haft bygningerne til salg i et stykke tid, og er glad for at en ny ejer kan finde anvendelse heri. Den nye ejer ønsker dog ikke at drive bowlingcenter. Det kan vi sagtens forstå, og det er muligt vi har gjort det forkert, men vi kan ikke få det til at løbe rundt, og Covid-19 har slået os helt omkuld, forklarer Michael Eiskjær.

Der har, ud over bowling, været spillehal, motionscenter, solcenter, internetcafe og loppemarked i lokalerne.

- Vi har jo altid haft mange jern i ilden, og samtidig drevet diskoteker, tankstationer, arrangeret messeparty og påskebal, og drevet ”Gendarmen” i mange år. Alderen har måske indhentet os lidt, siger han.

Der har været gjort mange forsøg på at drive bowlingcentret videre, men folk inden for branchen vurderer, at byen er for lille til at det kan løbe rundt.

Den nye ejer, der er lokal, har endnu ikke besluttet hvad der skal ske i bygningen. Men de eksisterende lejemål fortsætter.

Kenneth Rasmussen vil fremover koncentrere sig om sin installatørforretning, og Michael Eiskjær, der stadig arrangerer koncerter og laver radio , får lidt mere tid til at gå på jagt.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"