Smitten stiger - men ingen B117

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 23/02/2021 08:26

VESTHIMMERLAND: Smitten stiger i Vesthimmerland. I løbet af de sidste syv dage er smittetallet 26. Det er mindre heldigt, men der er også en lille glædelig nyhed med i tallet.

- Vi kigger hele tiden efter, om der er et mønster i smittespredningen. Samtidig er vi interesseret i at vide, om mutationen B117 er udbredt. Om det sidste kan vi sige, at vi har ikke B117 i Vesthimmerland blandt de 26. Vi har haft mutationen tilbage i januar, men ifølge styrelsen for patientsikkerhed, så har vi den ikke nu, siger sundhedsdirektør Anne Krøjer, Vesthimmerlands Kommune.

Når det handler om mønstret i smitten, så er det tydeligt, at Aars lige nu er hårdest ramt og Hornum ligger lige efter.

- Der er børn blandt de smittede. Men vi har ikke oplevet udbrud på skolerne. Når vi ser på aldersgrupper, så er de nul til 20-årige repræsenteret. Det samme gælder 30 til 40-årige. Der er samtidig en lille overvægt blandt de 61 til 70-årige, konstaterer Anne Krøjer.

Kommentarer
Peter Tindahl M...

Angåene levering af Aars avis
Nu er der torsdag efter kl 19 der er stadig ikke kommet en avis. Jeg tænker også på dem der anoncerer i avisen det er jo ikke til at vide om anoncen kommer ud inden arangementet er afholdt. Før i tiden fik vi avisen Onsdag morgen

aarsadmin

Kære Peter!

Vi beklager, at du ikke har modtaget Aars Avis. Vi skal bede dig om at rette henvendelse til Nordjyske Distribution, da det er dem, som omdeler avisen hver uge.

Info findes her: https://www.aars.dk/side/manglende-avis/#nav

Indtil da er du velkommen til enten at afhente et eksemplar hos os eller læse avisen online via dette link:

https://issuu.com/ugeavis/docs/aa_2021_08

Go' weekend :-)

Hilsen Aars Avis

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"