Skæbnekamp for Aars HK i aften

Af Ture Damtoft, Torsdag, 21/03/2019 15:01

HÅNDBOLD: Det bliver et intenst opgør, når Aars Håndboldklub i aften møder Hjallerup på udebane.

Vinder Aars kampen, kan de ikke længere indhentes på tredjepladsen og står med halvandet ben i opspilskampene til 1. division.

- Der er ingen tvivl om, at der er lidt mere spænding i luften end til sidste kamp. Det bliver et intenst opgør, selvom vi har en lille smule luft ned til dem i pointene. Sidste år trak de det længste strå i vores indbyrdes kampe og kunne spille kvalifikation til 1. division. I år håber vi, det bliver vores tur, siger træner Claus Sevel om aftenens opgør.

Luften ned til Hjallerup er på tre point, men sidste modstander i sidste kamp på hjemmebane næste lørdag er Lemvig - som har fået forstærket holdet på det sidste.

- Så jeg vil rigtig gerne afgøre det i aften, og det vil spillerne selvfølgelig også. Hjallerup har en rigtig stærk bagkæde, der gerne vil fremad på banen. Der ligger nogen nøgleopgør i kampen. De har en spiller eller to, som vi skal have lukket ned for, lykkes det for os, har vi en god chance, siger Claus Sevel om 50-50 kampen, som han ser det.

- Mange af spillerne på de to hold kender hinanden på kryds og tværs, og vi har nogle sjove intense opgør mod Hjallerup, og i aften bliver nok ingen undtagelse, siger Claus Sevel.

Der er afgang for truppen mod Hjallerup klokken seks og kampstart klokken otte.

- Vi tror på lidt opbakning, selvom det er på udebane. Jo flere der kommer jo bedre, og spillerne er rigtig gode til at fortælle om kampen på sociale medier, så der skal nok være nogen, som hepper på Aars, siger Claus Sevel.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"