Sikken voldsom trængsel og Black Friday

Af Ture Damtoft, Fredag, 29/11/2019 18:31

AARS: Der var voldsom trængsel men ingen alarm i butikkerne til Black Friday i Aars.

Allerede kl. seks om morgenen stod der kunder i kø foran flere butikker for at få de bedste tilbud på det, der efterhånden er blevet årets helt store købe-købe-købe ind dag.

Og de elektroniske kasseapparater klingede lystigt , som dankortene blev svunget.

- Vi har haft sindssygt travlt siden kl. seks, og vi er begyndt at kunne mærke det i benene - men det er dejligt, sagde Bente Holst bag kassen i Imerco, der har haft fire ekstra på arbejde i løbet af dagen.

I Skjold Burne havde de allerede solgt mere med fire timer igen end sidste år, og Mogens Kristensen kunne da heller ikke rigtig få armene ned over både sin egen butks men hele byens succes.

- Der har været så travlt hele dagen, og der er stadigvæk sort af mennesker, selvom det er blevet bidende koldt. Det er da flot, at vi igen kan skabe så god en ramme om Black Friday, så det bliver en fest for både børn og voksne, sagde formanden for Aars Handelsstandsforening.

Højdepunktet for børnene var julemandens tur i sin kane gennem Himmerlandsgade og tændingen af det rigtige juletræ med grene og gran og kulørte kugler på Kimbrertorvet.

Det var ellers lige ved at gå galt, for julemandens magiske stjernekaster gik ud, inden lysene var tændt, men en af hans mange hjælpere fandt en endnu mere magisk stjernekaster, der dryssede lysglimt på juletræet, så lysene blev tændt, og julen igen kan begynde i Aars.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"