Sidste hjemmekamp for AARS IK

Af Ture Damtoft, Fredag, 14/06/2019 15:00

FODBOLD: En godkendt sæson præget af skader, et solidt forsvar og ikke udnyttede scorings-chancer for Aars Idrætsklub slutter snart, og i morgen lørdag, 15. juni på Valdemarsdag spiller holdet den sidste hjemmekamp på Aars Stadion.

Modstanderen er Hersom/Bjerregrav Idrætsforening, og en sejr til hjemmeholdet vil betyde, at Aars kan snuppe tredjepladsen i Serie3 pulje 28.

Holdet har kun ladet 16 mål gå ind gennem hele sæsonen - det er det næstbedste i rækken og er kun overgået af holdet på andenpladsen. Målene, har træner Allan Leander sagt til Aars Avis, har det måske skortet lidt med, men han har lige budt sin topscorer fra sidste sæson velkommen tilbage, og håber på der er krudt i spillernes støvler de sidste par kampe.

Ikke mindst til kampen i morgen, hvor han og spillerne vil have revanche for nederlaget på 2-1 tidligere på sæsonen.

- Vi tabte helt ufortjent til dem på udebane, hvor de scorede på to dødbolde. Det er én af de kampe, vi helst vil have revanche for, og det tror vi også på, vi får. Tilskuerne kan endda få to kampe i én, for vores andethold spiller samtidig en kamp, der kan give dem adgang til oprykningsspil, siger Allan Leander.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"