Sidste chance for at afhente gevinst på tre millioner

Af Torsten Hansen, Torsdag, 11/04/2019 14:11

VESTHIMMERLAND: På søndag er det sidste chance for at indløse en gevinst på tre millioner Lotto kroner. Flere gange har Danske Spil efterlyst vinderen af en gevinst på tre millioner kroner, som endnu ikke er blevet præmiesøgt – og dermed ikke afhentet. Nu giver vi det et sidste skud i håbet om at finde den manglende millionær.

Kuponen, som er en en-uges kupon, er købt i Rema 1000 i Hobro i uge 14 for et år siden.

- Det sker heldigvis uhyre sjældent, at folk ikke indløser deres gevinster. Derfor gør vi også meget ud af at efterlyse vinderen, når det sker, lyder det fra adm. dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Hun opfordrer derfor alle, der bor i Hobro og omegn til at lede skuffer, skabe og andre steder igennem en sidste gang.

- Vi har hørt om folk, der fandt deres vinderkupon bag køleskabet eller krøllet sammen aller bagerst i handskerummet. Så den kan altså gemme sig mange steder den lille kupon, siger hun.

Pengene går tilbage til spillerne, så det er altså ikke nogen god forretning for Danske Spil, når folk ikke afhenter deres gevinster.

- Men tænk så ærgerligt det må være, at man endelig har købt en kupon med syv rigtige – og så man ikke får pengene. Det er jo næsten ikke til at holde ud at tænke på.

I løbet af 2018 udklækkede Danske Spil et rekordantal millionærer på tværs af deres lotterier. 202 blev det til.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"