Send pakker og køb gavekort lokalt

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 24/03/2020 10:30

AARS: Aars Handel og Aars Handelsstandsforening har lanceret budservice i hele 9600 Aars området.
Aars Handel er med til at bekæmpe effekterne af corona-virus, og allerede et døgn efter tiltaget var Jørgen Sørensen klar til at køre de første 15 pakker ud.
- I første omgang i min egen bil, men vi har fået tilsagn om en bil fra Ejner Hessel og Peugeot og rettet henvendelse til de andre bil-forhandlere i 9600. Der skal lige klares noget papirarbejde, inden vi kan bruge en lånebil, siger Jørgen Sørensen og suser afsted med de første pakker.
Ordningen er en fremstrakt hånd til pressede familier, personer i karantæne, og sårbare og ældre borgere der ikke kan handle ind selv.
Det er alle medlemmerne i Aars Handelsstandsforening, der er gået sammen om at bringe varer ud til kunderne i hele postnummer 9600.
Idéen kommer fra koordinator Søren Rigborg, der udviklede den sammen med en gruppe af handelskoordinatorer.
- Aars Handel er virkeligt rykket sammen i den aktuelle situation. Vi skal gøre alt, hvad vi kan både for at skabe salg og for at skabe opmærksomhed, siger Søren Rigborg.
Gennem netværket er der også en mere eller mindre direkte linje til Christiansborg.
- Dansk Erhverv er med hver dag, og det gør, at vi er i direkte dialog med dem, og dermed har et direkte talerør til Christiansborg. Vi får lynhurtigt svar på de spørgsmål, vi har om hjælpepakkerne, som er et supergodt tiltag, siger Søren Rigborg, der også har udviklet en platform, så kunder kan bestille gavekort til senere brug i de lokale forretninger.