Sejr til Gundersted i Jyllandsserien; i Serie 2 vandt Aars, og Hornum tabte

Af Ture Damtoft, Lørdag, 17/04/2021 17:15

FODBOLD: Gundersted Idrætsforening vandt et ret intenst lokalopgør mod Løgstør i Jyllandserien i dag lørdag 17. april på hjemmebanen Freja Park.

Løgstør kom til pause med en 1 - 0 føring, men træner Stefan Olesen fik sat sine spillere op til en god anden halvleg, hvor der blev fightet om hver bold.

Efter 57. minutter og lidt rodet spil foran Løgstør målet scorede Gundersted til 1 - 1, og et lille kvarter senere scorede Rene "Nuggi" Petersen direkte på frispark til slutresultatet 2 - 1.

Jacob Brændstrup havde en kamp-afgørende redning for Gundersted 10 minutter før tid.

Fredag 16. april vandt Aars Idrætsklub fortjent 3 - 0 på hjemmebanen Sondrup Stadion.

Alle tre mål faldt i første halvleg efter henholdsvis 12, 13 og 21 minutter. Det sidste på et straffespark.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig, men Aars IK hev sæsonens første sjer hjem i den anden kamp.

Hornum Idrætsforening var lørdag 17. april værter for Svenstrup-Godthåb IF, der også er oprykkere.

Gæsterne bragte sig foran efter kun tre minutters, og scorede til 2 - 0 efter 18 minutter, der også blev kampens resultat.