Sejr og sandsynlige opspilskampe til Aars

Af Ture Damtoft, Fredag, 22/03/2019 09:38

HÅNDBOLD: Det blev både et intenst, tæt og hårdt kæmpet opgør for Aars Håndboldklubs 2. divisions herrer mod Hjallerup i torsdags, 21. marts.

Aars HK vandt med nervepirrende 29-28 med den sidste scoring sat ind sekunder før tiden løb ud.

Træner Claus Sevel havde kaldt det en skæbnekamp, og det var en lettere lettet træner, Aars Avis talte med fredag morgen.

- Det var lidt tæt til sidst. Ingen af holdene ville give sig, der blev slåsset for tingene og gået til den i forsvaret, siger Claus Sevel, der er stolte over spillernes præstation, men selvfølgelig har lidt kritikpunkter alligevel.

- Vi laver for mange personlige fejl og nok også flere end Hjallerup. Det er en kombination af lidt for højt tempo og lidt nerver på. Vi have nok lidt flere nerver end Hjallerup, men forsvaret stod godt, og Jonas Jensen spiller en super første halvleg, hvor han gør, hvad han vil, fortæller Claus Sevel.

I anden halvleg blev Jonas Jensen mandsopdækket og Aars' angrebsspil lidt mere stækket. Men selvom det holdt hårdt, så holdt det, og nok er sejren kun på et enkelt mål, men spillerne fejrede det som en storsejr.

- Der blev råbt lidt højere end normalt i omklædningsrummet, og der var også plads til et par øl. Vi er selvfølgelig super tilfredse. Nu har vi opnået vores erklærede mål fra sæsonstart, og alt herfra er bare en bonus, siger Claus Sevel, der allerede har gjort sig tanker om de kommende modstandere om oprykning-

For nu kan opspilskampene så godt som ikke glippe - selvom man skal passe på med det der hubris og nemesis.

- Det kan gå galt endnu, men mon ikke FC Midtjylland hiver den hjem i deres kamp mod Nørre Djurs. Vi kender ikke modstanderne endnu, men det bliver sandsynligvis to af Roskilde, Faaborg, Rækker Mølle og Skovbakken, siger Claus Sevel, der helst vil undgå Rækker Mølle men tager, hvad der kommer.

Sidste kamp i sæsonen er på hjemmebane næste lørdag, 30. marts hvor det bliver en fest, og hvor en hal fuld af tilskuere kan gøre festen endnu bedre.

 

Målscorere mod Hjallerup: Jonas Jensen, 10 mål; Thomas Lange og Simon Poulsen, fem; Jens Kvist, fire; Jeppe Rask to samt Mads Thomsen og Mads Nygaard med et mål hver.

Toke Hedevang havde ni redninger i Aars Målet.

 

Stort pokalopgør

Til maj får Idrætscenter Østermarken og Aars HK besøg af Kolding IF i pokalturneringen. Det er danmarks mest vindende hold, som kommer til Vesthimmerland.

- Det bliver også en fed kamp. De har haft et turbulent årti, men det er en af de store klubber, og en kamp vi ser frem til, siger Claus Sevel.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"