Sørup Fodbold serie 3

Tirsdag, 27/04/2010 14:08

SØRUP: Sørups serie 4 hold tog i lørdags imod puljens prygelknabe, Skalborg. Sørup kunne med en sejre sætte sig på førstepladsen i puljen, og efter kun tre minutters spil stod der 1-0 på tavlen. Målet blev scoret af Rene Orbas, som ikke har spillet på førsteholdet siden sin konfirmation.
I første halvleg var der reelt kun spil mod Skalborgs mål, og Sørup kunne fortjent gå til pausen med føring på hele 4-0. Der blev ikke lavet om på magtfordelingen i anden halvleg, og Jakob Krølben Kjær kunne med to scoringer skyde sig ind på topscorelisten, dog overgået af angrebsmakker David Hald, som scorede hele tre gange i kampen.
Kampen endte 7-0 til Sørup, som nu kan kigge frem mod et hårdt program i næste uge. Tirsdag står på pokalfodbold, her gælder det kampen om en plads i Euroleague mod Valsgaard. Træner Dennis Nielsen udtaler: - Den hurtigste vej til Europa har altid været gennem pokalturneringen, så vi går efter en sejr. Dog skal alle kræfterne ikke bruges tirsdag aften, da Sørup har en vigtig kamp mod lokalrivalerne fra Suldrup torsdag. Dette er ikke bare en kamp om tre point, men en kamp om hvem der får håneret