Rollerne er byttet om på byens to folkeskoler

Af Torsten Hansen, Onsdag, 07/08/2019 08:00

Østermarkskolen modtager færre elever, mens Aars Skole får flere end normalt

AARS: Udbygningen af Aars sker sådan, at antallet af nye skoleelever til byens to skoler, Aars Skole og Østermarkskolen, har ændret sig væsentligt.

Østermarkskolen er bygget til at have tre spor, hvilket vil sige tre klasser i hver årgang. Det er også det der for det meste forekommer på Østermarkskolen. Men når de nye 0. klasseelever møder ind på mandag, så er der kun elever nok til to klasser. Samlet set er 47 børn indskrevet til 0. klasse på skolen. Der går 56 i skolens tre nye 1. klasser.

Modsat ser det ud på Aars Skole, hvor 75 elever for første gang skal have skoletasken med til 0. klasse. De fordeles i tre klasser. Aars Skole er bygget til to spor, men har dog nogle år haft tre klasser i en årgang. Skolen får i år 47 elever fordelt på to klasser i 1. klasse.

Aars Skole kan godt finde plads til de mange elever, og er helt klart til at modtage eleverne. Det sker med en fælles opstart i skolens hal, hvor de øvrige elever taget imod 0. klasse eleverne mandag formiddag.

Tilsvarende modtages de 47 0. klasses børn på Østermarkskolen. De bliver budt velkommen af en flagalle, udformet af skolens øvrige elever.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"