RIF har kurs mod serie 1 efter sejr i lokalopgør

Tirsdag, 09/03/2010 01:11

St. Restrup IF’s bedste håndboldherrer vandt lørdag aften med cifrene 23-28 over Nibe HK’s serie 2-hold, på udebane.
Nibe HK’s andethold kunne ikke på hjemmebane hamle op med topholdet fra RIF. Trods mandsopdækning af RIF’s spillende træner, Jacob Thrysøe Ottesen, gennem store dele af kampen, var dette ikke nøglen til at besejre RIF. Samme, Jacob Thrysøe Ottesen, blev kampens topscorer med otte fuldtræffere, i en kamp som RIF førte fra start til slut. Først i anden halvlegs sidste del var der begyndende spænding om udfaldet af kampen, da både Henrik Dalager og Mads Kruse fra RIF, begge blev præsenteret for dommerens røde kort efter tre to minutters udvisninger hver især. I denne fase viste både målmændene, forsvaret og Morten Hedemann storspil, som i sidste ende gav RIF den vigtige sejr.
Weekendens sejr, sammenholdt med at den nærmeste forfølger Hals tabte, betyder at RIF’s førstehold i serie 2 er meget tæt på at placere sig på rækkens førsteplads, hvilket giver avancement til serie næste sæsons serie 1. Således kan holdet, i sæsonens sidste tre kampe, tillade at tabe én af disse og samtidig sikre sig oprykningen.
Her venter holdet Nøvling, RIF2 og Visse. Hvis holdet besejrer Nøvling onsdag aften, kan holdet med en sejr over RIF2, i næste weekends kamp, sikre sig oprykningen. Her er det RIF1 der har revanche til gode, da holdet tabte i de to holds første indbyrdes opgør med cifrene 22-25. RIF2 skal samtidig bruge en sejr for at komme væk fra nedrykningsstregen. Så der venter publikum en spændende kamp søndag d. 21. marts i Frejlev hallen.