Torsdag, 11/03/2010 10:23

HÅNDBOLD â€“ herrer Serie 2
RIF - Nøvling: 26-17
Målscorere: Jacob Thrysøe Ottesen 6, Jan Møldrup 5, Tom Leth 5, Mads Lund 3, Torben Dalager 3, Mads Kruse 2 og Mark Nielsen 1.
RIF kunne på hjemmebane mod Nøvling, med en sejr, komme endnu et skridt nærmere serie 1. Den første indbyrdes kamp mellem de to mandskaber endte med en RIF-sejr på hele 13-26 i Nøvling hallen. Med dette i mente var RIF klare favoritter til dagens opgør.
Kampen var blot få minutter gammel, da RIF allerede havde bragt sig foran med 4-1. Her efter kom Nøvling mere med i kampen, og fik kæmpet sig op på 6-5, i en periode, hvor hjemmeholdets bagspil ikke fungerede optimalt. Efter et par rokeringer formåede hjemmeholdet atter at trække fra i en periode, hvor hjemmeholdets målmand Henrik Hvedegaard holdte modstandernes skytter nede på et minimum af scoringer. Derfor kunne hjemmeholdet gå til pause med en fortjent føring.
I anden halvleg optimerede hjemmeholdet både forsvars- og angrebsspillet, hvilket reelt udtømte den sidste mulige spænding i kampen. Som tiden skred frem, var det blot et spørgsmål om hvor stor hjemmeholdets sejr ville blive. Jan Møldrup formåede at score et par lette scoringer fra stregen og efter hurtige opløb. Tom Leth fik Ligeledes sat flere af sine i alt fem scoringer i kampen, gennem anden halvleg, fra venstre fløj. Spillende træner, Jacob Thrysøe Ottesen, fik mod kampens slutning endelig hul på en personlig ”scoringskrise” i kampen, hvor det flere gange var stolpe ud i kampens første del. Han kom op på i alt seks mål i kampen, hvilket var nok til at blive hjemmeholdets topscorer. Efter kampen blev han også valgt til kampens spiller. Få minutter før dommerens slutfløjt var hjemmeholdet foran med ti overskydende mål, men Nøvling formåede at pynte på kampens resultat. Så det hele endte med sejr til RIF, efter 60 spilminutter, med cifrene: 26-17.
RIF spiller ikke den kommende weekend, men næstkommende weekend er der lagt op til et brag af en hjemmekamp i Frejlevhallen, med RIF's eget andethold som modstandere.