RIF’s håndboldherrer fortsætter sejrsstimen

Tirsdag, 09/02/2010 23:19

HÅNDBOLD – herrer, Serie 2
St. Restrup IF – Aalborg KFUM: 32 – 19.
RIF’s håndboldherrer i serie 2 fortsætter sejrsstimen, efter hjemmebanesejr over Aalborg KFUM, og konsoliderer sig på puljens førsteplads.
Håndboldspillerne fra RIF viste atter en gang godt spil, foran hjemmepublikummet i Frejlev hallen, da Aalborg KFUM blev sendt hjem med et nederlag i bagagen på hele 32-19. En kamp, hvor hjemmeholdet var i teten gennem hele kampen. Kort inde i første halvleg formåede RIF at rykke fra Aalborg KFUM, da de på kort tid indkasserede tre 2 minutters udvisninger.
Det gav hjemmeholdet den fornødne ro til at bygge deres spil op uden unødigt, at skulle forcere spillet og spille med den risiko, som kunne medføre dumme tekniske fejl.
Det ellers udmærkede Aalborg KFUM hold forsøgte sig med mandsopdækning af hjemmeholdets, Morten Hedemann, for at indhente RIF’s føring, og komme tilbage i kampen. Dette lykkedes imidlertid aldrig for Aalborg KFUM, da spillende RIF-træner, og topscorer, Jacob Thrysøe, formåede at sende bolden i mål flere gange fra distancen i den periode. Ellers var hjemmeholdets Jan Møldrup også en evig kilde til uro i Aalborg KFUM-forsvaret, hvor han flere gange i sidste del af anden halvleg formåede at score efter hurtigt opløb og hurtige opgiverkast. Derfor blev der aldrig tvivl om kampens resultat, og hjemmeholdet kunne sejre med cifrene 32-19.
Allerede i dag onsdag skal RIF’s førstehold i aktion igen, hvor de på hjemmebane møde Aalborg HK Star.