Ren livsglæde til Vestermarkskolens skolefest

Af Ture Damtoft, Fredag, 01/02/2019 13:25

AARS: Der var fyldt op i Messecenter Vesthimmerland. Ikke bare af de 635 børn fra skoler og daginstitutioner fra hele Vesthimmerlands Kommune og et par stykker fra Rebild og Aalborg. Der blev også fyldt op af livsglæde og begejstring af de mange børn og undervisere fra Vestermarkskolen (VMS), som underholdte det store publikum.

- Det er årets højdepunkt for vores elever. I formiddags inviterede vi børn fra hele kommunen, og i aften kommer forældre, søskende og bedsteforældre for at se forestillingen, siger skoleleder Anders Skinnerup, der også var både konferencier og lysmand under forestillingen.

Temaet var "Luk op - Luk i", som er kendt fra DR Ramasjang, og hvor forskellige følelser bliver taget under kærlig behandling. Børnene fra Vestermarkskolen fortalte og sang om at være glad, stolt, sur, bange og forelsket.

Altsammen blev vist for publikum, der kvitterede med store klapsalver og tilråb fra salen.

Borgmester Per Bach Laursen var også inviteret med, og han havde også glædeslys i øjnene over de mange børns fantastiske entusiasme.

- Jeg havde fornøjelsen af at besøge Vestermarkskolen i efteråret, og det har været på min ønskeliste at være med her. En kommune skal være til for de svage i samfundet, og når man ser, hvordan VMS kan hæve livsglæden hos børnene, så er det altså noget, der rører mig i hjertet, siger Per Bach Laursen, der ligesom alle andre klappede med og havde det store smil fremme flere gange.

Læs mere i Aars Avis på onsdag.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"