Rebildryttere til Christmas Show på Vilhelmsborg

Tirsdag, 08/12/2009 14:44

Det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg ved Aarhus danner igen i år ramme for Danish Christmas Show. Arrangementet strækker sig over fire weekender med masser af dressur og springning af høj kvalitet. Rebild Sportsrideklub var repræsenteret med to ryttere idet Sofie Hald og Laura Fly Bay stillede op i ”Warm up” springklasserne til et af årets største distriktsstævner. Fra fredag morgen og til søndag aften blev der givet mere end 1300 startfløjt.
Det var en stor oplevelse for Sofie Hald og Laura Fly Bay at være med til dette stævne. Konkurrencen og forholdene var meget større end til de stævner som de normalt deltager i. De var derfor også meget spændte på at se, hvordan deres ponyer ville reagere på de nye forhold. For med nye spring med mange farver, højt musik og flere hundrede tilskuere der klappede var der stor grund til at både ponyerne og rytterne blev nervøse.
Endnu engang viste Sofie Hald at hun sammen med sin tro følgesvend ponyen Tovdal´s Ace Of Diamonds er et rigtigt godt makkerpar, og igen leverede de meget flot ridning. Konkurrencen var stor og det kunne ses på resultaterne, men alligevel kunne ekvipagen stolt tage hjem med to placeringer. I LA var der 28 ryttere til start og her blev Rebildekvipagen nummer seks, med kun 1,13 sekund fra første pladsen. At det var marginalerne der afgjorde placeringerne gjorde det igen spændende at følge Sofie Hald og Ace da de red LB klasserne. Med hele 51 ryttere til start, blev det til en flot fejlfri runde og en femteplads med kun 0.57 sekund fra første pladsen.
Det var to meget trætte Rebildryttere der søndag tog hjem igen, og nu kan de se tilbage på en weekend med mange positive oplevelser.