Pokaltriumf for Nibe HK mod Frederikshavn

Onsdag, 13/01/2010 03:01

Nibe Håndboldklubs førsteholds herrer fra Jyllandsserien formåede tirsdag at slå Frederikshavn f I fra 2. division med cifrene 26-25.

Nordea Cup, herrer (pokalturnering):
NIBE – Frederikshavn FI: 26-25 (16-11)
Målscorere for Nibe:  Søren Larsen 10 mål, Lars Larsen, Morten Høygaard 4 mål, Sead Maksumic 3,  Mikael Kaarsberg 2, Kasper Høygaard, Thomas Larsen og Søren Borup hver 1.
Både publikum og spillerne på Nibe HK's herrehold måtte tirsdag aften i Nibe Idræts- & KulturCenter gennem en nervepirrende kamp i håndboldspillernes pokalturnering Nordea Cup.
Søndagens turneringskamp med nederlag til topholdet Hjallerup fra egen række havde åbenbart været tilstrækkelig kamptræning - og måske tirret spillerne til, at holdet allerede 2 dage efter kunne tørne ud i denne pokalkamp, der på grund af snevejr op til jul var blevet udsat.
Begge hold tog godt fat i første halvleg, og Nibe fik tilstrækkeligt medløb til at kunne gå til pausen med en overraskende føring på 16-11.
Alle tilskuere blandt det talstærke publikum i hal 1 så sig med mellemrum omkring, og tjekkede måltavlen. Nibeholdets føring holdt fortsat, eftersom kampen skred frem. Men føringen skrumpede gradvist ind, og midt i 2. halvleg stod holdene en periode lige med omkring 20 mål til hver side. Frederikshavn fik også sine føringer, senest til 24-25, men med tilstrækkeligt held ved stillingen 25-25, lykkedes det Nibe at score til 26-25 med under et halvt minut tilbage af kampen. Bolden nåede at blive givet op igen til et Frederikshavn-angreb, men en stærkt spillende Anders Schmidt i Nibemålet parerede, og Nibespillerne kunne bryde ud i den fortjente jubelsang.
I næste runde af pokalturneringen venter nu Randers HH fra 3. division, på udebane.
Hibe HK's damer er også fortsat med i pokalturneringen. Dette hold skal møde Visse IF fra 3. division, som holdet selv spiller i turneringsrække med. Nibe vandt her sæsonens hidtil eneste kamp mod Visse med 22-21.