Onsdag, 27/01/2010 11:17

Nordea Cup Pokalturnering
Randers HH (3.div.) - Nibe HK (Jyll.serie): 36-31 (20-14)

Målscorere for Nibe HK: Sead Maksumic og Søren Larsen 6, Lars Larsen 5, Thomas Larsen og Mads Sørensen hver 4, Jens Buus, Kasper Højgaard og Søren Borup alle 2.

Pokal-eventyret sluttede på udebane mod Randers. Det lignede heller ikke et Nibehold, der var klar til at investere det der skulle til for at slå 3. divisions holdet fra Kronjylland. Gæsterne var desuden uden Lars Christesen og Mikael Kaarsberg.
Allerede fra kampen start hang underdogsene fra Nibe efter hjemmeholdet, og kom hurtig bagud med 5-6 mål. Kampen blev forsinket et kvarter, da der ikke var dukket dommere op til kampen. Det var måske derfor nibenitterne aldrig rigtig fandt rytmen i første halvleg. Det var specielt forsvaret der ikke hang sammen. Nibe kom for sent i taklingerne, og var hele tiden et skridt bagefter. Det lykkes dog ikke hjemmeholdet at sætte nibenitterne helt af, og holdene kunne gå til pause med stillingen 20-14 til Randers HH.
Så skulle man tro at Nibe var advaret mod hjemmeholdets tempo, men det blev værre i starten af anden halvleg, og Nibe kunne stadig ikke finde rytme i spillet og lavede for mange personlige fejl. Det betød, at hjemmeholdet på et tidspunkt førte med 28 - 17 og det lignede en afklapsning til Nibe. Men så bestemte gæsterne pludselig at de ville til at spille håndbold. Ikke mindst forsvaret begyndte at ligne tidligere standard, dog uden at imponere videre.
Det lykkes gæsterne at komme på 32-30 men så kostede et par personlige fejl at nibenitterne ikke fik kontakt, selvom de fik chancerne til det.
Det fik dog holdet fra bredningen til at knække og Randers kunne køre sejren i hus med 36-31.
Dermed sluttede pokal-eventyret for nibenitterne i denne omgang, som kan være koncenteret om turneringen. Lørdag gælder det Aalborg HK hjemme i Nibe Idræts- &  KulturCenter.