Points til de lokale fodboldhold i serie 2 og 3

Søndag, 02/05/2010 23:24

Serie 2: Nibe Boldklub - Gundersted IF: 2-1 (1-1)
Nibe Boldklubs førstehold i serie 2 mødte lørdag på hjemmebane, rækkens tophold, lokal-rivalerne fra Gundersted IF. På forhånd var kampen imødeset med spænding, og Nibe Avis havde da på forhånd hørt kommentarer fra enkelte spillere, som ikke helt troede på, at de humlebifarvede fra landsbyen mod sydvest kunne besejres...
Sådan skulle det dog ikke gå, selv om Gundersted i lørdagens kamp kom bedst fra start med en føring til 1-0, efter blot ca. 10 minutters spil.
Inden halvlegen fik Nibe dog tilkæmpet sig et straffespark, da Allan Nielsen blev nedlagt i det kriminelle felt. Mick Andersen omsatte denne mulighed i en udligning, til halvlegsresultatet 1-1.
Nibe satte sig mere på spillet efter pausen, og dette gav pote midt i halvlegen, da Allan Nielsen slap igennem, og endog passerede Gundersteds målmand, inden han kunne score i det tomme mål.
Allersidst i halvlegen blev Nibe unødvendigt sat under pres, men hjemmeholdet holdt stand, og kunne således noteres forårets første sejr på eget græs.
Læs et mere fyldigt referat fra kampen i onsdagens trykte udgave af Nibe Avis.

Serie 3: Støvring IF - Sebber IF: 1-1 (0-0)
Sebber var til kampen handicappet af flere skader og afbud, men unge spillere gjorde god figur, og fik efter kampen træner Lars Borregaards ros for indsatsen.
Efter en målløs første halvleg satte Sebber mere pres på spillet efter pausen.
Den spillende træner Lars Borregaard slap fri, og kunne således score til 0-1, som længe så ud til at blive kampens resultat. Et gult kort til Sebber betød mod kampens slutning et undertal på 10 mand. Det forstod Støvring af udnytte, og scorede i kampens sidste minutter til slutresultatet 1-1.

Serie 3: St. Restrup IF - Vårst/Fjellerad: 2-1 (1-0)
To kompakte forsvar gav i første halvleg hinanden god modstand, men trods dette formåede hjemmeholdet efter 35 minutter at score til 1-0 ved Frederik Mathisen.
I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med et overtag i spillet, og ganske fortjent kom RIF på 2-0 ved Mads Bredsgaard. Kort efter dette mål fik udeholdet sig bragt tilbage i kampen ved en scoring til 2-1, men nærmere kom gæsterne ikke på at få points med hjem fra Frejlev.