Points til de lokale førstehold

Søndag, 25/04/2010 19:30

Med weekendens lokalopgør mellem Sebber IF og St. Restrup IF, som sluttede uafgjort 1-1, og udekampen for Nibe Boldklubs førstehold  serie 2, som sluttede med sæsonens første sejr til Nibe, var der points på kontoen for alle lokale førstehold.
Sebber IF - RIF: 1-1 (0-0)
Fredagens lokalopgør i fodboldens serie 3 på Sebber stadion mellem Sebber IF og St. Restrup Idrætsforening (RIF) endte uafgjort 1-1, efter 0-0 ved pausen.
Kampen var præget af en forholdsvis kraftig vind og ganske koldt vejr, som også betød, at de fleste tilskuere holdt hænderne i lommerne.
Gennem første halvleg prøvede holdene hinanden af, men der opstod kun få farlige situationer, og halvlegsresultatet var retfærdigt fordelt.
I anden halvleg var begge hold om muligt mere målrettede, og kampen sluttede med en scoring til hver.

Løgstør IF - Nibe Boldklub: 1-3 (0-0)
Nibe Boldklub fik søndag sin første sejr i dette forårs turneringskam i serie 2, da klubbens førstehold på udebane slog Løgstør IF's andethold.
Efter gode takter gennem første halvleg måtte Nibe dog gå til pausen uden scoringer, idet måltavlen viste 0-0.
I anden halvleg fortsatte Nibe sit kontante spil, men måtte dog opleve Løgstør score først ved Morten Moe.
Hurtigt derefter fik Allan Nielsen udlignet, og det gav tilstrækkeligt rygstød til, at Nibe's Bjarke Skau senere i halvlegen kunne sætte et flot hovedstødsmål ind til Nibe føring 1-2.
Nibes Jesper Møller stod for kampens sidste mål, der samtidig cementerede Nibes sejr, og rykkede Nibe væk fra bundplaceringen i serie 2.

Læs et mere udførligt kampreferat i onsdagens udgave af Nibe Avis, under sporten.