Nyt flag og fællessang på Østermarkskolen

Af Ture Damtoft, Fredag, 13/09/2019 12:03

AARS: Fællesskab, venskab og identitet var nøgleordene, da Østermarkskolen fredag formiddag hævede flaget for første gang.

Alle elever og lærere var samlet til flagceremoni og fællessang for at fejre skolens flag, der både skal understrege helheden mellem skolen og SFOen Vulkanen, og som eleverne får med, når de skal ud til stævner og kæmpe for skolen.

Inden flaget blev hejst, havde eleverne arbejdet med geografi i venskabsklasser. De store hjalp de små til at finde oplysningerne om lande lige fra Kina til Surinam.

- Ligesom I har arbejdet med mange forskellige lande og lært om indbyggerne der, så har vi også vores eget land her. Det er Østermarkskolen, hvor indbyggerne er alle de glade børn og personale, sagde skoleinspektør Solveig Østergaard Kristensen i sin tale og fik alle til at råbe med på tre hurraer for skolen.

Så hejste Viceinspektør Karen Bech og teknisk serviceleder Tonny Bach flaget til klapsalver fra skolens 650 elever.

- Når I skal ud og kæmpe for skolen, så får I et flag med, fortalte Solveig Østergaard Kristensen børnene, der reagerede med et lavmælt men begejstret 'jah'.

Ceremonien blev afsluttet med to fællessange, og på Østermarkskolen kan eleverne synge godt med. Under 'vennesangen' kom der lidt mere volumen på stemmerne, når dem, der er sure, fik besked på, at 'så er det ud' sunget på klingende himmerlandsk.

Læs mere i Aars Avis på onsdag om venskabsklasserne og hvordan både store og små elever får en masse ud af det fællesskab...

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"