Nye oplysninger om dødsulykke i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 30/07/2020 13:16

AARS: Politiet har for kort tid siden givet nye oplysninger om det tragiske uheld ved Jem & Fix i Aars igår onsdag 29.juli.

Der er ikke længere tvivl om, hvorvidt den 73-årige mand, der afgik ved døden, er blevet påkørt af en lastbil.

På lastbilens dæk er der fundet blodspor, som nu skal sammenlignes med DNA fra den 73-årige.

Lastbilen blev ført af en 55-årig chauffør fra Nørresundby. Han er meget rystet ovenpå uheldet, oplyser politikommissær Jørn Kresten Nielsen.

- Vi ved stadig ikke præcist, hvad der er sket. Påkørslen er sket på stikvejen fra Keldgårdsvej, hvor chaufføren er bakket hen mod Jem & Fix for at aflevere varer, og det er sket tæt på bygningen, oplyser Jørn Kresten Nielsen.

Politiet har fået udleveret overvågningsbilleder fra Jem & Fix, men de viser ikke ulykken. Politiet håber alligevel at kunne bruge optagelserne til at skabe klarhed over, i hvilken rækkefølge lastbilerne er ankommet og dermed et nærmere tidspunkt, da der ikke var vidner til selve påkørslen.

Det kan ikke afvises, at den 73-årige har fået et ildebefindende, og at det var en medvirkende årsag til, at påkørslen skete.

Torsdag formiddag er der blevet holdt ligsyn af retslæger i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. Dødsårsagen er svære kvæstelser og forblødning.

- Det er et dybt tragisk uheld. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt tage stilling til et strafferetsligt efterspil for chaufføren. Det kræver flere detaljer og resultater af undersøgelser, og på nuværende tidspunkt kan vi ikke se, at chaufføren har udvist uforsigtighed, siger Jørn Kresten Nielsen.

Fra Jem & Fix har man samarbejdet fuldt ud med politiet.

- Politiet har fået udleveret alt materiale, og vi har samarbejdet, så godt vi kan. Det er et dybt dybt tragisk uheld, siger drift og HR chef, Peter Nyboe.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"